Freeze Drying of Food Products

Fundamentals, Processes and Applications


(0 recensies)
Freeze Drying of Food Products, Roji Balaji (Institute of Chemical Technology Waghmare ; Manoj (Central Institute for Research on Cotton Technology Kumar ; Parmjit Singh (Sant Longowal Institute of Engineering and Technology Sangrur Panesar - Gebonden - 9781119982067
Samenvatting
Lees Samenvatting Minder Samenvatting
Specificaties
Alle specificaties Minder specificaties
Categorieën
ALLE CATEGORIEËN MINDER CATEGORIEËN
Thema’s
Alle thema's Minder thema's
Recensies
-
Nog geen recensies. Wees de eerste!
Reserveer nu

De mooiste plek op aarde

Het nieuwe boek van James Norbury

Reserveer nu

De mooiste plek op aarde

Het nieuwe boek van James Norbury

Nu verkrijgbaar

Een verdwaalde zomerdag

Het nieuwe boek van Janneke Siebelink.

Nu verkrijgbaar

Een verdwaalde zomerdag

Het nieuwe boek van Janneke Siebelink.

Nu verkrijgbaar

De Jaknikker

Het vervolg op Otmars zonen van Peter Buwalda.

Nu verkrijgbaar

De Jaknikker

Het vervolg op Otmars zonen van Peter Buwalda.

Hostname: pro-mbooks2